Ligging en route

Ligging
Château de Bussolles ligt in Frankrijk in het departement Allier (regio Auvergne) op ca. 5 km van Lapalisse en 25 km van Vichy (ca. 45 minuten). Het vliegveld van Clermont-Ferrand ligt op ca. 1,5 uur rijden, dat van Lyon op ca. 2 uur rijden en het vliegveld van Genève ligt ongeveer 3 uur rijden van het kasteel. U bent in ca. 4 uur rijden aan de Middellandse zee en Parijs ligt zo’n 350 km naar het noorden.

Route
Neem in Lapalisse (vanaf het kasteel in het centrum) de D990A richting Bert en Barrais-Bussolles gedurende ca. 900 meter. Sla (na ongeveer 300 m.) de weg links naar Barrais-Bussolles D124 niet in. Neem daarentegen de volgende weg links naar Barrais-Bussolles (weg zonder nummer, aan het begin staat een bordje met de naam ’Grattebine’). Volg deze weg ongeveer 2,7 km tot aan de groene hekken van het kasteel en een grote steen met de tekst ’Château de Bussolles’. Rijd deze oprijlaan op naar het kasteel.

Via diverse navigatiesystemen is de route te vinden onder: Château de Bussolles 03120 (dit is de postcode) Barrais-Bussolles

GPS
46.2629 N 3.6788 E

Advertenties